Top
Menu Luk

Specialist i flytterengøring


Det kan være svært at finde det helt rigtige tilbud på flytterengøring, når man skal gøre op med sig selv om, hvad er det præcist jeg ønsker fra det firma der skal komme ud og gøre rent for mig. Nogle reklamerer med at de er det billigste firma med lige præcis den løsning man leder efter, men spørgsmålet er om det overhovedet er det man ønsker.

Hvad skal man lede efter?

Når man kigger diverse tilbud igennem fra diverse firmaer på internettet som tilbyder flytterengøring som en af deres ydelser, kan man godt ende med at stirre sig blindt på, hvad det er egentlig er firmaet gør. De fleste firmaer reklamerer med ’X’ antal år på markedet og ”Den bedste service” og ”Tilfredshedsgaranti”. Tilfredshedsgaranti brokker man sig dog ikke over, men hvor meget ender det så med at koste?

For mig var det egentlig meget nemt at beslutte mig for hvilket firma jeg valgte at gå med til at lave denne rengøring for mig. Jeg valgte det firma som jeg mente var mest sympatisk over for mig og som jeg havde en rigtig god dialog med.

Noget bestemt man skal holde øje med?

Alle firmaer har deres egen måde at reklamere sit eget brand på og jeg er helt sikker på at størstedelen af de firmaer der tilbyder flytterengøringogså levere et godt stykke arbejde. Jeg valgte udelukkende det firma jeg endte med at vælge, på baggrund af hvor gode de var i selve dialogen og det tilbud de gav mig. Jeg endte med et rigtig flot resultat og så er det bare en kæmpe fordel, ikke selv skulle tænke på det med rengøringen når man er flyttet ud. Det at kunne forlade sin bolig, når man har pakket alle tingene ned i flyttekasser, gør bare at man tage ordentligt afsked med sin bolig og at man ikke skal tænke på det med at rengøre det hele bagefter. Jeg kan klart anbefale det. 

Få information om forskellige typer rengøring her