Top
Menu Luk

Minileasing


Arbejdssituationen

Jeg er en fyr på 25 år, som bor i Herlev. Jeg er igang med at studere til finansøkonom på Cph Business inde ved søerne i København. Derudover har jeg arbejde ved siden af, i en føtex, som salgsassistent. Jeg er netop gået igang med 4. semester på min uddannelse, hvilket betyder jeg skal starte i praktik i et tre måneders forløb. Mit praktiksted ligger desværre en del væk fra min bopæl og er derudover ikke særlig let at komme hen til. Med offentlig transport, skal jeg med to forskellige busser og et tog. Og det tager ca. halvanden time, det vil sige jeg skal sætte tre timer af alene til transport om dagen. Jeg synes det er rigtig meget tid at bruge på transport, derfor har jeg overvejet at leje en bil i en denne tre måneders periode. 

Business people in sevice

Leasing bil 3 måneder

Efter en længere overvejelse, er jeg kommet frem til at det nok giver bedst mening at lease en bil. Også i forhold til mit arbejde i Føtex, da min chef stadig gerne vil have jeg tager så mange vagter jeg kan under min praktik periode. Og jeg vil selvfølgelig også stadig gerne tjene penge, i og med, at min praktik er ulønnet. Jeg er dog kun interesseret i at leje en bil under min praktik, derfor er jeg nødt til at finde et leasingfirma, som udbyder dette. 

Minileasing

Jeg har researchet en del og fundet ud af, at hvis man ønsker at lease en bil for en kortere periode, kaldes det minileasing. Ved minileasing kan man som sagt leje en bil i en kortere periode, men derudover er aftalen typisk, at man har indkluderet forsikring, afgifter, service og vedligehold indkluderet. Dette er en super god løsning for mig, da jeg kun ønsker, at være bilejer for en kort periode også kaldet et bilabonnement.

Læs mere om leasing her