Top
Menu Luk

Massage og dens fordele


Kom og opdag dit virkelige jeg, og føl dig bedre end du har haft i mange år.

Siden 1990 har vi været dedikerede til at uddanne og styrke enkeltpersoner og lokalsamfund med viden om kroppen og energien for bedre at kunne hjælpe dem. Gennem uddannelse og medfølende rådgivning er vi i stand til at hjælpe dig med at finde din balance og bevæge dig mod større sundhed og velvære. Ved hjælp af vores behandlere er vi i stand til at lette en integrerende tilgang til helbredelse. Vi mener, at enhver person har kapacitet til at bevæge sig i retning af optimal sundhed. Vi tror på, at massageterapi kan være et værktøj, der ændrer liv og hjælper med at lette denne proces med Mikkel De Linde.

Kan en god massage hjælpe på hovedpine – Her forklare Mikkel

Mikkel´s studie er bekvemt placeret i udkanten af Historic Downtown St. Petersburg, lige ved rute 5. Vi tilbyder massage, energiarbejde og meditationstjenester i vores studie og giver kunderne mulighed for at oprette deres egne aftaler med os. Mikkel har også en lang række fællesskabsklasser tilgængelige for offentligheden. Vi er ikke tilknyttet nogen bestemt tro eller åndelig tradition: buddhist, Hatha, Yoga, Reiki eller andre. Vi mener dog, at alle er en del af det samme.

Vi tilbyder den naturlige helbredende kunst i et sikkert og professionelt miljø, hvor vi kan give vores klienter plads til at helbrede krop, hjerte, sind og sjæl. Velkommen som kunde og håber du nyder din tid hos os.

Mikkel SoMe profiler

Den varme strand kan Mikkel godt anbefale

Derudover er vi et kærligt fællesskab, hvor alle føler sig velkomne!

Dette opnås med en blanding af terapeutisk, intuitiv massage, karosseri og karrosseri inspireret af Ayurvedas gamle kunst. Vores mål er at skabe et behageligt og bemyndigende miljø for klienter til at opleve massage gennem støtte fra guidet meditation. Vi tror på, at vores kunder bidrager til sundhed og velvære for alle, de rører ved.

Mikkel mener, at alle bør have evnen til at opleve fordelene ved massageterapi. Vi leverer behandlinger, der er sikre, effektive og terapeutiske for at hjælpe vores klienter med at nå deres wellnessmål. Hvis du leder efter en pause fra virkeligheden og gerne vil begynde at værdsætte de små ting igen i stedet for at blive kronisk svimmel, er vi her for at hjælpe dig. Vi er også placeret på 814-764-9986. Bikram Yoga er designet til alle aldre, fra førskole til pensionering, for at være tilgængelig for alle.