Top
Menu Luk

Maskinudlejning


Nystartet virksomhed

Min kammerat og jeg har længe snakket om, at vi gerne ville starte vores egen virksomhed sammen. Vi har begge arbejdet i håndværkerfaget i mange år. Både inden for tømrer, elektriker, anlægsgartner, murer og meget mere. Man kan vidst godt sige, at vi har prøvet lidt af hvert. Derfor har vi også en del kendskab til de forskellige maskiner man bruger i de forskellige fag inden for håndværk. Jeg har altid været meget fascineret af maskiner generelt, måske også fordi det er lidt mandligt, at kunne styre især de store maskiner. Derfor kom jeg med idéen om, at vi kunne starte firma, som udbyder maskinudlejning. Eftersom vi begge har en hel del viden omkring rigtig mange maskiner, syntes vi det i bund og grund var en god idé og på den måde kunne vi også videregive vores viden.

Excavator parked at the site

Maskiner og kunder

Planen er, at vi både vil udleje maskiner til privatkunder, men også erhvervskunder. Dog skal vi starte et sted og derfor ønsker vi at, starte med erhvervskunderne og senere hen henvende os til privatkunderne. Vi skal først og fremmest have indkøbt nogle forskellige maskiner inden for de forskellige håndværksfag. Derudover skal vi enten købe eller leje bygning, med tilhørende grund, hvor vores virksomhed kan holde til. 

Maskinudlejning

Maskinudlejning sjælland vil være vores navn og der vi også vil holde til. Vi har dog ikke fundet ud af, præcis hvor på sjælland vi ønsker, at slå os ned henne. Meningen er at kunderne betaler en lejepris pr. dag. Og man kan altid forlænge det, hvis man ønsker dette. Dog ikke hvis den pågældende maskine er reserveret til en anden kunde. Vi glæder os meget til at starte dette projekt op og vi håber, at det vil lykkes os at skabe en god og solid virksomhed, hvor kunderne får gode oplevelser og service. 

Læs mere om de forskellige maskiner her