Top
Menu Luk
maskinudlejning

Maskiner & Nybyggerne


Nybyggerne

Min kæreste og jeg tilmeldte os for et år siden et TV-program kaldet nybyggerne. Programmet gik ud på, at fem forskellige par fik tildelt et hus hver. Men huset var ikke sat i stand indeni, hvilket betød at man skulle istandsætte hele huset indvendig, dog kun et rum af gangen. Undervejs blev man bedømt på sit design, idéer og håndværk. For hver gang man vandt et rum, fik man et pengebeløb yderligere. Og til sidst i konkurrencen kunne man ende med at vinde hele huset. Vi meldte os til konkurrencen, da vi ønskede os et hus, men vi ikke har råd til selv at købe et. Og dette år, var husene placeret på sjælland, hvilket var en var vores kriterier. Derudover ønskede vi en lidt anderledes oplevelse i form af en udfordring og kan man vidst godt sige det var.


Haven

I konkurrencen var vi nået til haven skulle istandsættes. Vi havde i alt 4 dage til at blive færdige. Vi havde store planer for haven og i den forbindelse skulle bruge en minigraver. Derfor tog vi kontakt til en virksomhed som udbød maskinudlejning på sjælland. De tilbød at komme ud med minigraveren, hvilket var perfekt. Så behøvede vi ikke at køre frem og tilbage for at hente og aflevere maskinen. Det betød at vi kunne gå i gang med have projektet med det samme og fortsætte grave arbejdet, når udlejningsfirmaet kom.

Den sidste udfordring

Vi vandt have udfordringen, hvilket betød vi vandt et pengebeløb, som vi kunne bruge på den sidste udfordring. Den sidste udfordring var soveværelset, som vi skulle istandsætte på 3 dage. Vi var meget pressede på tiden, men vi var så opsat på at vinde konkurrencen, så vi arbejdede nærmest døgnet rundt. Og i sidste ende vandt vi faktisk huset på sjælland. Dette var noget af det bedste vi havde gjort for os selv, både fordi vi var så heldige, at gå hen og vinde, men også fordi det var en vild oplevelse samt satte det vores evner og samarbejde på prøve. Hvilket vi troede var en god måde at komme tættere på hinanden.