Top
Menu Luk

Låsesmed – Tyveri


Jeg var i den situation at jeg oplevede det værste jeg mener der næsten kan ske for en person. I foråret sidste år oplevede jeg, at mit eget hjem som ellers skulle være det mest sikre og trygheds fulde sted, blev udsat for et indbrud. Jeg fik melding cirka klokken 14 om eftermiddagen, hvor jeg blev ringet op af politiet, hvor de sagde at mit hus var blevet udsat for indbrud. At modtage sådan en nyhed, er ikke ligefrem det bedste. Jeg fik så dårlig samvittighed over for mig selv, da jeg længe havde gået og tænkt på, om jeg ikke skulle udskifte min hoveddør, samt den lås der sidder i, fordi det ikke ligefrem var den mest modstandsdygtige dør.

Hvordan jeg reagerede

Det kommer som et chok, når man bliver ringet op angående et indbrud i ens lejlighed. Jeg tog straks initiativ til at sikre mit hus på den bedst mulige måde, specielt fordi jeg har 2 børn, som ikke er mere end 8 og 10 år gamle. Jeg fik derfor udskiftet min dør til en mere modstandsdygtig dør og jeg fik skiftet min lås til Yale Doorman lås. Dette gjorde jeg alene fordi jeg selvfølgelig ikke ser at dette sker igen. Jeg er nu i en situation hvor jeg har fået stjålet nogle smykker, hvis affektionsværdi er langt højere end det der kan købes hos en normal smykkeforhandler. Personligt håber jeg aldrig nogensinde det sker igen, for det muligvis hvis ikke nok det mest ubehagelige jeg nogensinde har oplevet. At blive ringet op af en politimand der siger at dens hus er blevet udsat for indbrud og at alle ens ting og personlige ejendele er blevet gransket igennem og ligger og flyder ud over det hele, er ikke noget man lige regner med sker for en. Det er meget nemt at sige ”det sker aldrig for mig”, men når det så sker, er man inderligt ærgerlig over, at man aldrig tog ved handlinger af de overvejelser man havde. Jeg vil klart anbefale alle at sikre deres hus mod indbrud, så det der skete for mig ikke sker for andre.

Få mere information om låse her