Top
Menu Luk
Låsesmed Amager

Låsesmed Amager indbrudssikrer dit hjem eller virksomhed


Har du meget af værdi, som du ønsker at sikre ekstra? Er du bange for indbrud? Føler du dig utryg i dit eget hjem, eller når du er væk fra det? Ønsker du at sikre dit firma bedst muligt? Så er du ikke alene. Ring, som mange andre tilfredse kunder før dig har gjort, til Låsesmed Amager. Vi har et skarpt øje for lige præcis den løsning, der vil egne sig bedst til din virksomhed eller dit private hjem, så det bliver indbrudssikkert og trygt. Vi rådgiver både private og virksomheder, og vi er ikke færdige, før du føler dig tryg og tilfreds, og opgaven er løst.

Hjælp til større tryghed på Amager

Ring trygt til os med en hvilken som helst problematik inden for låse- og sikkerhedsspørgsmål. Vi tager imod med et smil, og vi giver gerne en kop kaffe i vores butik midt på Amager, hvor vi kan vise dig de allernyeste og bedste løsninger indenfor låse og sikkerhedssystemer. Eller vi kører ud til dig, ser din bolig eller erhvervsejendom og diskuterer de bedste løsninger til netop dit behov, så du kan beskytte de ting, der betyder noget for dig, og sove godt om natten. Vi elsker vores lille ø, som vi ser som dejligoase i København. Amager er det sted, vi lever, bor og arbejder. Vores mission er at hjælpe vores naboer på Amager til større tryghed forpå den måde at gøre Amager til et endnu dejligere sted at bo. Vi har hjulpet tusindvis af tilfredse ”Amagerkanere” gennem tiden – skal du være den næste?

Bedste løsning inden for sikkerhedssystemer

I vore dage er kriminaliteten høj og uligheden i samfundet stor. Selvom Amager er et skønt sted med plads til alle slags mennesker, med dejlig natur og lækre caféer og butikker, er her desværre også en del kriminalitet. Låsesmed Amager har derfor som et af vores kerneopgaver at sikre private og firmaer de bedste løsninger inden for sikkerhedssystemer. Vi forhandler de nyeste, bedste og sikreste låse-og alarmsystemer, og vi garanterer, at der også er et system, der passer til netop det behov, du eller dit firma har.

Konkurrencevenlige priser og lang erfaring sikrer dig den bedste løsning

Vi har de bedste og mest prisvenlige løsninger på markedet, og med mange års erfaring i bagagen rådgiver vi dig, så du får netop den løsning, der passer dine behov bedst, og som du er tryggest ved. Vi leverer både standardløsninger og specialdesignede løsninger for at sikre os, at alle på Amager har muligheden for at føle sig sikre og trygge. Ingen opgave er for stor eller kompliceret, når det kommer til låse og sikkerhed.


Låse-og sikkerhedseksperten som du kan stole på

Vi tager alle behov og forespørgsler som en spændende udfordring, og vi har dedikeret vores hverdag til at hjælpe netop dig med at finde den bedste løsning, så du kan sove trygt om natten. Låsesmed Amagers kerneværdier er sikkerhed, effektivitet, tryghed, erfaring, imødekommenhed og professionalisme. Med os som din låse-og sikkerhedsekspert vil du opleve både et professionelt udført stykke arbejde og fair priser hver eneste gang.