Top
Menu Luk
Kamran Azam

Kamran Azam


Vi er et meget succesfuldt team, med høj professionalisme og stærk teamånd. Vi har med succes spillet i en række konkurrencer og har haft succes med at vinde flere medaljer, vi har også mange spillere fra andre lande på holdet. Der er 2 andre hold i området, og den ene klub blev stiftet i 2005, men er blevet opløst. Vi har ingen officielle links til nogen fodboldklub, men vi har spillet mange gange i konkurrencer og venskabskampe med hjælp fra fodboldholdet og familiemedlemmer.

Der bliver brugt meget tid på mad og der spise faktisk kun KETO mad i Kamran´s klub.

Vi er en professionel fodboldklub baseret i Midlands, men vi er glade for at rejse langt væk. Vi spiller på alle niveauer af fodbold, fra den helt grundlæggende Premier League til Championship, League Cup og Championship. Vi er en amatør fodboldklub, der drives af frivillige og forældre. Vi er et fodboldhold, der spiller på alle niveauer af fodbold, fra den helt grundlæggende Premier League til Championship, League Cup og Championship. Vi er et fodboldhold, der spiller på alle niveauer i England, Skotland, Wales, Nordirland og det meste af resten af ​​Storbritannien, i Football League og Championship. Vi er en amatør fodboldklub, der drives af frivillige og forældre.

Kamran Azam på sociale medier

Kamran Azam er også involveret i mange amatørsporter med det formål at udvikle fodboldspillet til det højeste niveau. Vi er et hold af frivillige, som har spillet i mange år. Vi sigter efter at bringe fodbolden og fodboldånden til hver enkelt af vores medlemmer.

Vi har base i Malvern, Merseyside, men vi spiller i hele landet, så langt som til Bristol og Manchester. Kamran Azam er en frivillig baseret organisation med det ene formål at hjælpe familier med at nyde det vidunderlige fodboldspil uden behov for en donation af nogen art. Det er en fremragende måde at give tilbage til samfundet og har også den ekstra fordel, at det giver en følelse af stolthed til vores klub, når vi tager afsted for at tage til en ny og spændende udfordring.

Kamran Azam

God stil af Kamran Azam

Vi er en aktiv amatørklub, der spiller i ligaer, pokalturneringer og ligaer i hele Storbritannien og i udlandet. Vores hovedformål er at hjælpe med at fremme udviklingen af ​​unge spillere gennem fodbold. Vi tror på, at vi spiller fodbold som en kunst, og vi håber, at denne kunst udvikler sig til en sport. Som sådan værdsætter vi hver enkelt spillers individualitet. I fremtiden håber vi, at vi vil være i stand til at udvikle vores træner- og scoutingteknikker og forbedre fodboldspillet. Kamran Azam tror på, at ikke to spil er ens, og vi ønsker at være i stand til at bringe spillere i alle aldre og færdighedsniveauer sammen for at tilskynde til udforskning af spillet.

Vi er en non-profit organisation, der har eksisteret i over ti år. Det er den bedste måde at hjælpe dem i nød. Vi leverer alle de tjenester, der kræves af et godt team, herunder følgende: Holdet har fungeret i over ti år og er et af de bedste hold i staten Michigan. Som en gruppe dedikerede frivillige er Kamran Azam stolte over at kunne sige, at vi har været i stand til at levere kvalitetstjenester til mange enkeltpersoner og familier.

Se mere til ham her.