Top
Menu Luk
HEX

Hex


Der er ingen gratis penge.

Det fungerer ikke Advarsel!


Køb IKKE Hex!

Hex er ikke penge. ERC-20-symboler er ikke penge. Ether er ikke penge. Meget få ting er faktiske penge. For øjeblikket overlader vi spørgsmålet til side, hvad der kvalificerer sig som rigtige penge, men lad os se på, hvad Hex er et øjeblik.


Hex er en ERC-20-token designet af Richard Heart til at være en kryptoanalog af en traditionel banks indskudsbevis, nogle gange kaldet en “tidsindskud.” Hvis du skal, kan du læse om det her, men klik IKKE på det link ! Jeg fortæller dig, hvorfor snart.

Det forekommer mærkeligt for mig, at Richard har designet dette token til at køre på Ethereum-netværket. I et dejligt kortfattet blogindlæg, der er offentliggjort på medium, siger Richard selv, “Bitcoin vil altid være bedre end Ethereum.”


RICHARD heart | CREATOR OF Hex


Okay, så Richard Heart byggede et ERC-20-symbol på trods af at han offentligt havde taget en stærk holdning mod Ethereum. Det kan være mærkeligt, men betyder det nødvendigvis, at symbolet er en fidus? Når du hævder dine gratis tokens, er de enten noget værd, eller de er det ikke. Det værste tilfælde er, at du ikke får noget, ikke? Forkert! Jeg viser dig hvorfor med et eksempel.

Overvej de såkaldte “freemium” -spil, der er tilgængelige på din smartphone. Hvorfor findes de? Hvordan tjener de penge? Det er sådan: først bruger de ethvert psykologisk trick i bogen for at få dig tilsluttet. Derefter tilbyder de at sælge dig et par spil-tokens for at fremskynde dine fremskridt, eller for at give dit spilkarakter ekstra evner, eller ekstra kostumer osv. Gæt hvad? Denne freemium-forretningsmodel er effektiv!

Gæt hvad ellers? Hex fungerer stort set på samme måde. For det første (hvis du har bitcoin under snapshot), kan du kræve et par symboler gratis. Derefter vil du blive afhængig af at strategisere om, hvorvidt og hvordan du sætter dine mønter på. Det vil trække dig væk fra vigtige menneskelige relationer, væk fra at forbedre dine karriereevner og blive forfremmet, og det vil få dig til at stirre på en skærm og overdrage dine penge. Du får den første Hex gratis, sikker. Så kan du ikke sove, før du køber mere på børsen. Derefter vil andre gøre det samme, og prisen pumpes. Når du ser dette, venter du bare lidt længere på, at prisen pumpes endnu mere. Derefter vil prisen gøre, hvad prisen på hver ERC-20-token gør, uanset hvor smart den er designet eller markedsført. Prisen vil dumpe.

Jeg kan høre en indsigelse. ”Men Hex er ikke et spil, ikke? Det er bare en CD-analog til crypto, ikke? Desuden kan ingen ‘få mig til at udlevere mine penge. Faktisk er jeg lidt fornærmet. Disse psykologiske tricks fungerer muligvis på andre, men jeg er opmærksom på dette, så jeg kan sælge tidligt og gå væk! ”Nå, du kan tage din egen beslutning, men når jeg lytter til argumenter for værdien af ​​Hex, hører jeg, at det vil “pumpe” på grund af god markedsføring og “spilteori.” Er det sand værdi?

Det er bemærkelsesværdigt, at Richard selv var afhængig af videospil i mange år. Han har åbent delt denne historie, og det gør mig glad for, at han har formået at sparke vanen. Tillykke til alle, der har haft succes med at afslutte en vane med videospil! Men hvorfor så vende og friste andre med et symbol, der kører på de samme vanedannende principper? Hvorfor fortsætte med at arbejde med disse overmægtede psykologiske værktøjer, der forårsager folk så meget sorg i det lange løb? Nå, måske fordi det fungerer, og “oprindelsesadressen”, uanset hvad det er, bare har brug for noget, der fungerer …

Oh, læste du ikke koden nøje?
Oprindelsesadressen får en kopi af bonusser.

Forresten, når Hex-smartkontrakten går i live, er den uforanderlig. I.e. det kan ikke ændres. Ved du hvad der sker med uforanderlig kode? Selv hvis udviklerne prøver virkelig hårdt på at sprænge alle fejl inden de lanceres, har det sandsynligvis stadig fejl. Software er hård. God software er i konstant flux og bliver løbende opdateret, testet og forbedret. Uforanderlighed er ikke en god ting i dette tilfælde.

Game Over, You Lose


Men vent, hvis dette token er så dårligt, er vi ikke bare tilbage til det værste tilfælde, der er nævnt ovenfor? Du har ikke opnået noget, men du miste heller ikke rigtig noget. Det var gratis og sjovt, ikke? Forkert!


Men vent, hvis dette token er så dårligt, er vi ikke bare tilbage til det værste tilfælde, der er nævnt ovenfor? Du har ikke opnået noget, men du miste heller ikke rigtig noget. Det var gratis og sjovt, ikke? Forkert!

Du mistede din tid og din opmærksomhed, to af de mest værdifulde varer, vi har som mennesker.

Du stressede sandsynligvis om pengene, og vil fortsætte med at stresse over, hvad der kunne have været, hvis du bare havde bedre timing.

Du betalte mulighedsomkostningerne ved ikke at fokusere på dine forhold, dit arbejde og dine virkelige bidrag til samfundet (som kan give dig faktiske penge, forresten …)

Så bliv ikke suget ind, og klik ikke på det link.