Top
Menu Luk

Billig flytterengøring


Flytterengøring gjort nemt

Vi er et par, som har boet sammen i vores fælles lejelejlighed i 4 år. Vi har desværre valgt at gå fra hinanden, da det ikke fungere længere. I den forbindelse vi valgt at sælge lejligheden, da ingen af os har råd til at sidde i lejligheden alene for 12.000 kr. om måneden. Det er super ærgerligt, da det ellers er en rigtig fin lejlighed, beliggende centralt i København. Vi har derfor også fået rigtig mange henvendelser og derfor har vi allerede fundet en lejer, som vil overtage lejligheden her om 2 uger. Vi havde dog ikke regnet med det ville gå så hurtigt. Derfor mangler vi at få afhentet alle vores møbler og få lavet en ordentlig hovedrengøring, så vi ikke ender med at få ekstra regninger fra flyttesynet. Vi haft lidt svært med at overskue alt dette, også på grund af vores brud. Derfor har vi snakket om, at få nogle professionelle folk ud til at gøre arbejdet for det. Det omfatter både flyttemænd, som selv står for at bære alle møbler og genstande ned fra 4. sal og så selvfølgelig nogle professionelle rengøringsfolk til resten af lejligheden.

Billig flytterengøring

Da vi ikke har den største økonomi lige for tiden, ønsker vi at finde et rengøringsfirma, som er forholdsvis billigt. Vi har researchet en del og de rengøringsfirmaer vi har fundet, har været ekstremt billige, men deres anmeldelser på trustpilot har til gengæld ikke været særlig gode. Der er flere der har skrevet, at de alligevel har fået ekstra regning fra flyttesyn. Og vi er selvfølgelig slet ikke interesserede i at stå i sådan en situation. Derfor har vi taget den økonomiske situation op til overvejelse. 

Hvad koster en flytterengøring

Efter en længere, men forholdsvis hurtig snak har vi valgt at lægge lidt flere penge til side til rengøring af lejligheden. Og derfor har vi været inde og kigge på rengøringsfirmaer, som er specialister i flytterengøring. Og vi fandt et firma, som godt kan komme med kort varsel og som vil koste omkring 3.000 kr. Dette er vi villige til at betale, da vi forhåbentlig ikke vil få nogle efter regninger af flyttesynet.

Læs mere om forskellige rengøringsmåder her