Top
Menu Luk
asfaltpriser

Asfaltering priser


Asfaltering er noget vi i Danmark ikke sætter så meget pris på i forhold til hvor essentielt det er. Det er gået hen og nærmest blevet en kerneressource når det kommer til vores transportnetværk og veje. Asfalt fås i mange former og til mange formål og prisen kan deraf selvfølgelig også variere. Om det skal bruges til en ny vej, en ny indkørsel eller om det skal bruges til legeplads, så er det kun fantasien der sætter grænser for hvad asfalt kan bruges til.

Hvad koster det at få lavet noget med asfalt?

Asfalten i sig selv er ikke den dyreste, men det er mere det at få det lavet af en virksomhed der er uddannet i faget og har flere års erfaring, der gør at prisen kan variere fra firma til firma. Nogle opgaver for diverse firmaer gør at prisen kan variere, hvis der eksempelvis skal tages forbehold for regler fra myndighedernes side, i forhold til hvis opgaven er at opfører en ny vej. Derudover skal der også tages højde for, hvilken type asfalt der vil anvendes. Der kan her tages højde for om man vil bruge ny asfalt, genbrugsasfalt eller klimavenlig asfalt. Disse forskellige typer asfalt gør selvfølgelig også, at man som firma skal tage højde for at prisen sagtens kan variere fra asfalttype til asfalttype.

Læs mere

Hvorfor ikke bare vælge den billigste?

Som sådan forstår man godt tvivlsspørgsmålet, men hvis man vælger at benytte sig at den billige asfalt, så skal der selvfølgelig tages højde for de miljømæssige fordele som de andre typer asfalt kan. Her fravælger man de miljømæssige fordele, som gør at det bliver billigere at producere og fremstille. Man kan selvfølgelig godt se fordelen i at tage det billige alternativ omkostningsmæssigt, men det moralske i at vælge det miljøvenlige asfalt, er noget vi alle får gavn af, så på sigt kan man sagtens argumentere for at det er investering for alle.  

Asfalt på YouTube