Top
Menu Luk

Anlægsarbejde – Erhverv


Virksomhedens arealer i dag

I Danmark findes der et hav af virksomheder, både små som store. Især erhvervsvirksomhederne har udover deres bygning, som de er placeret i, kæmpe arealer udenfor. Disse arealer bliver ofte ikke brugt til særlig meget andet end, at de er der. Og det er meget ærgerligt, at man ikke ser de muligheder der er for, at man kan udnytte arealerne på bedst mulig vis. Mange af disse steder har lidt et kedeligt “erhvervs look”, hvor det er tydeligt man ikke bruger udendørsarealerne til noget. Der kan dog godt være en grøn græsplæne, men ikke mere end det. Derfor bør man som virksomhed overveje, hvordan man kan udnytte disse arealer. Det kan både være i form af, at få virksomheden til at se mere indbydende ud, men også noget der kan give værdi for virksomheden og dens medarbejdere. Derfor bør der være med fokus på de grønne arealer. 

Fokus på de grønne arealer hos virksomheder

Der er mange muligheder, hvorpå man udnytte de mange gange, store arealer der følger med til erhvervsvirksomhederne. Som en start kan man gøre en del ved det visuelle, som f.eks. grøn græsplæne, planter og generelt udsmykning af udendørs arealet. Derudover kan man rent faktisk bruge udendørs arealerne. Når det er sommer eller generelt godt vejr, kan man bruge arealerne til, at ens medarbejdere har mulighed for, at spise frokost udendørs. På den måde sikre man også, at medarbejderne får noget frisk luft i løbet af dagen. Man kan også gøre noget mere ekstremt. Hvis du som virksomhed går ind for, at dine medarbejdere skal ud og røre sig fysisk i løbet af dagen, kan man f.eks. sætte udendørs bordtennis op, eller en anden form for aktivitet. Man bør dog snakke med sine medarbejdere inden man sætter det op og høre om det er noget der vil blive sat pris på og i det hele taget blive brugt.

Få en anlægsgartner til at trylle

Hvis man som virksomhed har udendørs arealer, som ikke bliver brugt bør man overveje om man skal fortsætte med det. Hvis man vælger at udnytte sine udendørsarealer, kan det både give værdi for selve virksomheden, men faktisk også for kunderne. Hvis man får virksomheden til at se mere i imødekommende ud udefra og ligesom gør opmærksom på virksomheden, vil man som kunde også huske virksomheden. Derfor bør man få en anlægsgartner ud og eventuelt snakke om hvilke muligheder og ønsker der er for den pågældende virksomhed og dermed sammen finde den mest optimale løsning. 

Læs mere om anlægsgartnere her